Επιμηκυνση της μυλης

Επιμήκυνση της μύλης των δοντιών

Αυτή η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να εκθέσει περισσότερο τη μύλη των δοντιών πριν ακολουθήσει προσθετική και / ή για να βελτιώσει την αισθητική της γραμμής των ούλων σας.
Αν τα δόντια σας φαίνονται μικρά, μια διαδικασία επιμήκυνσης της μύλης θα αναμορφώσει την περίσσεια των ουλών, εκθέτοντας μεγαλύτερο μέρος του φυσικού δοντιού.

Η αισθητική επιμήκυνση της οδοντικής μύλης μπορεί επίσης να γίνει στα δόντια για να εξομαλύνει τη γραμμή των ούλων σας. Αυτό θα βελτιώσει τη συμμετρία και θα δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο χαμόγελο
Εάν τα δόντια σας έχουν υποστεί φθορά, έχουν υποστεί κάταγμα κάτω από τη γραμμή των ούλων ή υπάρχει ανεπαρκή δομή δοντιών για την τοποθέτηση στεφάνης, τότε ακολουθεί η διαδικασία επιμήκυνσης της μύλης για να εκθέσετε μεγαλύτερο μέρος του φυσικού δοντιού, ώστε να αποκατασταθεί με στεφάνη .

Ενδείξεις
-Κάταγμα δοντιού
-Εκτεταμένη τερηδόνα
-Ελαττωματική προηγουμένη οδοντική αποκατάσταση
-Υπερπλασία των ουλών
-Ανεπαρκή δομή δοντιών για την τοποθέτηση στεφάνης

Διαδικασία
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η περίσσεια ελαστικού και οστικού ιστού ανασχηματίζεται για να εκθέσει περισσότερο τα φυσικά δόντια.
Οι περισσότερες διαδικασίες επιμήκυνσης της μύλης είναι πολύ απλές και υπάρχει μικρή ή καθόλου μετεγχειρητική ταλαιπωρία. Γίνεται με Laser οπότε μειώνεται ο χρόνος επούλωσης. Τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή σε 2-8 εβδομάδες, ανάλογα το περιστατικό.

Οφέλη
Ένα όμορφο χαμόγελο όσο και βελτιωμένη υγεία του περιοδοντίου για να χαμογελάτε, να τρώτε και να μιλάτε με άνεση και σιγουριά.